Живот
10. November 2015 - 21:54

Тинејџерка објавила провокативна фотографија на Фејсбук, а потоа татко и ...

Една тинејџерка одлучила со фотографија да го обележи својот момент на уживање - фотографирајќи ги своите нозе во чорапи, на креветот покрај лап топот и топол напиток.Фотографијата ја објавила на Фејбук, а кога тоа го видел нејзиниот татко одлучил да и одговори.
 
Тинејџерката со фотката скала да покаже колку и е „топло и удобно“, што и пишува на нејзината шолја за кафе. Но, кога ја објавила на Фејсбук, нејзиниот татко видел прилика која не сакал да ја пропушти.
 
Tаткото одлучил фотографијата на својата ќерка да ја копира, легнал на кревет, облекол чорапи, го пуштил лап топот и се фрлил на работа. Двете фотографии споени заедно го виделе својата слава кога синот односно братот на младата тинејџерка ја додал и целата приказна.
 
Братот фотографијата ја објавил на својот Reddit профил со натписот „Мојата сестра објавила фотографија на Фејсбук, а мојот татко и одговорил.“
Што ќе кажете на овој потег на таткото? Која фотографија е подобра?