Живот
14. September 2015 - 14:05

Тина меѓу препоните на Дарко - Тоа што го пронајде таму ќе ве остави без зборови!

Сексипилната Тина од „Големиот Брат“ се одлучи да изврши инспекција во меѓуножјето на Дарко, но прегледот набрзо се претвори во нешто друго.
 
По неодамнешното депилирање, препоните на Дарко се иритираа, а Тина беше таму за да ги истиска.
 
Погледнете како изгледаше тоа...