Живот
13. August 2015 - 17:10

Тие го предупредиле дека е сменет, но тој не ги послушал - Еве што се случи!

Кога го запознал, гепардот имал само неколку месеци. Тие заедно поминале цела година. Но, потоа работата ги одалечила, па Долф морал да го напушти гепардот.

Речиси две години поминале, кога Долф одлучил да дојде и да го посети стариот другар. Сите му зборувале да не му приоѓа бидејќи сега е возрасен гепард, дека не се сеќава и дека може да му наштети. Долф не ги послушал, па одлучил да му пријде на гепардот.

На видеото во прилог погледнете што се случило потоа...