Свет
19. July 2016 - 21:22

Теорија на заговор за масакрот во Ница го потресе светот: Зошто нема крв на камионот на смртта?

На интернет по масакрот во Ница се појави неверојатна теорија на заговор...

Дали камионот кој е снимен, со дупки од куршумите, навистина оној камион со кој се прегазени речиси 300 луѓе? Имено, на него, како што јасно се гледа на фотографиите, нема ни капка крв, а од толку прегазени луѓе, невозможно е да нема траги.

Еве како изгледаше камионот непосредно по крвавиот масакр:

Камионот на фотографијата доле прегазил само едно животно и погледнете колку крв има:

Каков е вашиот став по ова прашање? Пишете ни во коментари