Живот
17. September 2015 - 18:58

Тато се ти простувам - Емотивна исповед на синот на Кристијан Голубовиќ!

- Додека беше во затвор често го посетував - вели синот на Голубовиќ кој сега има 20 години.

Учесникот на "Фарма", Кристијан Голубовиќ неодамна го призна неговиот син Лазар во општина, бидејќи неговата глава била уценете на 150.000 марки Кристијан и неговата поранешна сопруга Даниела одлучиле поради сигурнст на детето во матичната книга на родени да не биде запишано името на Кристијан.- Гледам "Фарма" кога сум дома, но не стигам секогаш редовно да гледам. Тоа е он како што го гледате, таков е и природно и тука нема фолирање. Ние години не бевме заедно и можам да разберам дека е тажен поради тоа. Немам што да му замерам, таква била нашата судбина. Ни јас ни тој не сме можеле да ја промениме. Сега е супер, се согласуваме и се е на место. Ја запознав и неговата  жена Ивана, стварно е супер девојка, а посебно ја сакам нејзината ќерка Вера која е преслатка - вели Лазар за "Стар" и додава:

Во последно време често се гледаме, но не живемее заедно. Они се во Краљево, а јас во Белград со баба ми и дедо ми, родетелите на мојата мајка. Кога мојата мајка почина одев во основно училиште и они ја превземаа целата грижа околу мене. Опростив се на мојот татко и разбирам дека не сме можеле да живемее заедно. Додека беше во затвор често го посетував. Имаме другарски однос и секогаш кога можев да добивам дозвола го посетував.