Џет-Сет
21. January 2019 - 9:57

Тамара Тодевска го покажа Дарен

Пејачката Тамара конечно го покажа  синот на социјалните мрежи.  Дарен се роди на 12 декември и е второ дете на поп-ѕвездата со поранешниот кошаркар Александар Димитровски со кој ја имаат и ќерката Хана.