Интернет
12. January 2018 - 9:42

Тајна опција на „Гугл“: Напишете ги овие зборови и притиснете ентер – видете што ќе се случи

“Гугл” е најпопуларниот пребарувач на интернетот, но има и своја смешна страна која можете да ја активирате без проблем, со помош на тајните зборови.

Доколку напишете “Do a barrel roll”, ќе ја активирате тајната опција, па целата слика ќе започне да се врти.

 

Доколку не ни верувате, обидете се и сами.