Живот
20. July 2017 - 12:52

Таа има 52 години, но кој би рекол - вели дека не старее со намирница која чини 200 денари

Таа има 52. години, а изгледа како млада девојка. Тајната на Памела Џејкобс од Велика Британија е тоа што користи една намирница која ја има и кај нас, а тоа е кокосовото масло.

Иако има повеќе од 50 години многумина ја доживуваат како 30. годишна девојка. Таа редовно вежба, се храни здраво и најважно од се, секојдневно на цело тело наместо млеко, става кокосово масло. По тоа, се бања во вода со хималајска сол.

Вели дека тоа е нејзината тајна да изгледа 20 години помладо.