Балкан
16. јуни 2017 - 22:33

Страшната несреќа:Од автомобилот остана само гепекот - пожарникари ги вадеа телата

Се појави и видео од страшната сообраќајка која пред некој ден се случи во Србија, кога загинаа маж и жена. Снимките покажуваат дека нема ништо од автомобилот освен гепекот, а пожарникари ги ваделе телата.

До несреќата дошло кога се судриле два автомобили, а трагите на улицата говорат за ужасот.