Македонија
4. February 2023 - 15:49

Стојанче Ангелов: И јас сум Гоце Делчев | ФОТО

Првиот човек на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов со уникатна порака по повод 151 година од раѓањето на великанот Гоце Делчев. 

Ангелов објави фотографија од себеси направена кај Калето, па напиша „И јас сум Гоце Делчев“.