Џет-Сет
30. January 2017 - 12:22

Српскиот пејач се степа за паркинг - ќе лежи три години во затвор

Иван и неговата девојка кои се приведени по расправија со српскиот пејач Маринко Роквиќ, поради паркинг место, завршиле во Ургентен Центар и тврдат дека тој брутално ги претепал. 

Иван А. во центарот на Белград на паркинг простор се скарал со Маринко кој му го повредил вратот, рамото и десното колено, кога го претепал. 

Поради насилството на пејачот му се закануваат до три години затвор.