Македонија
3. February 2018 - 8:20

Средба на министрите Спасовски и Џафај во Охрид

 Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска ќе оствари средба со неговиот албански колега Фатмир Џафај. 
 
Како што соопшти МВР, средбата на двајцата министри ќе се одржи во Охрид