Бизарно но вистинито
17. December 2015 - 19:58

Спиел со девојката, а тогаш го разбудило непријатно и одвратно изненадување!

Студентска забава, со многу алкохол може да заврши на секаков начин, меѓутоа оваa завршила на еден одвратен и необичен начин. Момче на една луда забава запознал девојка со која истата вечер имал секс, а тогаш таа му приредила непријатно изненадување.
 
Тој во текот на ноќта се пробудил и сфатил дека ногата му е мокра. Мислел дека во прашање е урина, меѓутоа било нешто многу полошо, измет.
 
Целата десна нога му била премачкана со измет. Почнал нервозно да се врти околу креветот пробувајќи да утврди да ли тој нешто направил, а кога сфатил дека фекалиите не се негови, бил во шок. Го препишал тоа на алкохолот, па решил да преспие и да ја реши ситуацијата кога ќе се отрезни.
 
Утрото брзо заминал под туш и го повикал цимерот да му помогне за да утврдат како се случило тоа. Двајцата дошле до заклучок дека девојката имала мала непријатност во текот на ноќта, па побегнала од креветот штом сфатила што направила.
- Едноставно немам зборови за целата смрдеа која ме преплави кога ја отворив вратата. Беше толку силна што веднаш се повлеков чекор наназад. Смрдеата ја преплави целата моја свест, а кога се прибрав и влегов во собата, ме дочека масакар. Потполен масакар - ја опишува ситуацијата несреќниот студент.