Џет-Сет
19. October 2015 - 16:20

Сораја се уништи со пластичните операции, еве како изгледа сега

Старлетата Сораја значително го промени својот изглед во текот на изминатите неколку години.

Една од најпознатите учеснички на реалните шоуа поради кој голем број на машката  публика и нивните погледи беа заковани за телевизорите, никогаш не криеше дека често одела под ножна пластичните хирурзи.

-Никогаш не се зажалив што ги зголемив градите. Сите кои раскажуваат дека се губи чувство со вградување на силикони тропаат глупости“, изјави Сораја.

Погледнете колку е сменет нејзиниот изглед.

1sorajasli (1)2sorajasl3sorajasl