Живот
2. October 2016 - 13:24

Сопругот го снимаше стомакот на својата бремена сопруга, а потоа се случи нешто што ќе ве остави без зборови

Овој иден татко го снимал стомакот на својата трудна сопруга. Таа е во 39 недела од бременоста и кожата на нејзиниот стомак е толку тенка, што се гледа секој потег на бебето, посебно кога се мрда во стомакот.

Обратете внимание на 0:35...