Македонија
18. August 2019 - 12:29

Сообраќајот на регионалниот пат Струмица-Валандово во прекин поради сообраќајка

Сообраќајот на регионалниот пат Струмица-Валандово, кај селото Костурино од 11 часот е во целосен прекин.

Од Авто-мото сојузот посочуваат дека сообраќајот е во прекин поради сообраќајна незгода.