Македонија
25. August 2019 - 11:56

Сообраќајна несреќа во Аеродром

Предмалку во населбата Аеродром, се случила сообраќајна несреќа помеѓу две патнички возила.

Несреќата се случила на крстосницата од булеварот Јане Сандански и Владимир Комаров.
 
Засега нема информации за повредени и кои се причините за несреќата.
 
Повеќе информации подоцна.