Македонија
1. March 2024 - 14:26

Сообраќајна несреќа на Плетвар, сообраќајот во прекин

Поради сообраќајна несреќа, на патниот правец Градско-Прилеп кај Плетвар, сообраќајот е во прекин во двата правци, соопшти АМСМ.

Засега не се познати детали за несреќата.