Македонија
13. August 2016 - 10:27

Солидарност на дело: Билборди никнаа во српски Шабац со повик за хуманост за настраданите во поплавите во Скопје!

Викендов тече донаторската акција и солидарност на дело на жителите на српскиот град Шабац, за помош на поплавените и настраданите во Скопје.

Биди солидарен! Да собереме помош! Скопје е поплавено, стои на билбордите низ Шабац.