Џет-Сет
15. September 2016 - 11:36

Социјалните мрежи објави фотка од дворот на познатата македонска пејачка

Андријана живее во куќа со двата сина Димитар и Кристијан и сопругот Драган Гиновски Гино, гитарист во групата Архангел. Таа на социјалните мрежи објави фотка од дворот каде ужива по работните обврски.