Македонија
5. January 2017 - 14:15

Социјални пакети и дрва за 30 семејства од Гази Баба

Во пресрет на божикните празници, градоначалникот Тони Трајковски, во соработка со Општинската организација на Црвениот Крст Гази Баба денеска подели 30 прехрамбени пакети на семејства од висок социјален ризик.

Како што информираат од општина Гази Баба, од следната недела на уште 30 семејства ќе им се поделат по 2 м3 огревно дрво, за помош во ладните зимски денови.