Македонија
7. August 2015 - 12:35

Со автоматска пушка ограбена бензинска во Скопје

На улицата .„Кемал Сејфула“, поточно на бензиска пумпа „Макпетрол“, од страна на едно непознато лице маскирано и вооружено со автоматска пушка, извршено е разбојништво при што од двајца вработени се одземени 168.000 денари.
 
По ова лицето го напуштило местото на настанот.