Живот
24. February 2016 - 21:06

Со алкохол „оживеа“ риба!

Велат дека една чашка ракија алкохол може да развесели и излекува човек, а што се случува кога на риба ќе и дадете алкохол?
 
Одговор на ова прашањее уште позанимливо ако се работи за мртва риба која веќе ве чека во чинија.
 
Проверете во видеото кои се резултатите од оваа луда идеја: