Живот
29. January 2021 - 12:12

Снимена мечка на Шар Планина | ВИДЕО

На инстаграм се појави видео проследено со фотографии од мечка.

На видеото и на фотографиите е прикажана мечка како се шета на планината Шар Планина која е обелена со снег.