Македонија
24. August 2016 - 14:13

Скопјанец стана деветиот милионер од Државната видео лотарија

Државната видео лотарија на Македонија го доби деветтиот Милионер Џек Пот. Станува збор за Демири од Скопје кој забавувајќи се на 19-ти овој месец во обложувалницата Спорт Лајф Треид Маџари 1 освои добивка вредна 1.376.494 денари.

Како што информираат од Државната видео лотарија на Македонија Досега добивал помали добивки.

Тимот на Државна видео лотарија и Спорт Лаиф, заедно со Игор Стефановски Иџе во обложувалницата Спорт Лаиф  му го доделија вредносниот ваучер, кој гласеше на  добитниот износ од 1.376.494 денари.

Во август, ова е  трет среќен добитник на Милионер џек пот, а вкупно деветти од стартувањето на Џек Пот добивките.

Спорт Лаиф се првиот деловен соработник на  Државната видео лотарија на Македонија каде се инсталирани првите ВЛТ апарати.