Живот
19. August 2015 - 12:56

Сите ја занаат песната на Тома Здравковиќ - Еве како изгледа Јелена денес

„Каде си Јелена да ми го смириш срцето“, се познатите стихови од песната на Тома Здравковиќ.

Големиот југословенски хит „Јелена“ е посветен на неговата сопруга.

Погледнете како денес изгледа најголемата љубов на Тома.