Балкан
16. December 2015 - 9:52

Синот на Синан Сакиќ за влакно ја избегна смртта

Синот на популарниот српски фолк пејач Синан Сакиќ, Ален Сакиќ (26) за влакно ја избегна смртта.

Тој со автомобил влета во бандера која потоа паднала преку неговото возило. Автомобилот е целосно уништен, а Сакиќ и неговата сопруга за среќа се здобиле само со лесни повреди.

Тие се враќале од забава и потоа Сакиќ ја изгубил конторлата на возилото.

Како што пишуваат српските медиуми, синот на пејачот се здобил со кривична пријава за прекршување на јавниот ред и мир.