Свет
6. August 2016 - 19:41

Силна експлозија одекна во Рио, близу патеката за велосипедизам

Силна експлозија одекна во близина на натпреварувачката патека за велосипедизам на Олимписките игри во Рио.

Локалните медиуми јавуваат дека единицата за разоружување бомби работи зад трибината за новинари и дека полицијата патролира по тоа подрачје. Медиумите уште наведуваат дека нема знаци на паника.