Македонија
28. January 2020 - 21:50

Силен земјотрес во Албанија, почувствуван и во Македонија

Силен земјотрес од 5,5 степени според Рихтеровата скала регистриран е во Албанија, во близина на Тирана, а почуствуван е и во Македонија.