Живот
6. December 2015 - 21:42

Штотуку родено бебе го закопале живо! Но Господ прати два ангели да му го спасат животот!

Кога двете сестри излегле на прошетка, на велосипедската патека ги вознемирило плачење на штотуку родено бебе кое било закопано покрај стазата.
 
Штотуку родено девојчето живо го закопале, а Господ ги однел овие две сестри во вистинско време на вистинско место за да и го спасат животот!