Џет-Сет
1. February 2017 - 10:44

Што прави Барак Обама откако не е претседател

Откако веќе не е претседател на САД, Барак Обама со сопругата Мишел ужива во љубовта и семејниот живот. Барак Обама носел шорцеви и „раперски“ свртена капа, додека пак Мишел со коса врзана во плетенки наликува на девојче.
 
Вака парот се шетал на Британски Девствени Острови.