Бизарно но вистинито
13. March 2016 - 10:44

Шокантно: Проститутка отишла во болница, она што и го извадија од телото ќе ве згрози

Она што неодамна се случи во болница во САД, е надвор од имагинацијата на дури и најнадарените сценаристи на научна фантастика.

Жената на докторот му покажала мал рез на нејзиното тело.

“Во нашата болница има пациенти со ментално растројство колку песок на морскиот брег”, рече лекарот.

Но, оваа жена е поинаква: Таа изгледаше како нормално, потполно свесна особа!

„Откривме мал метален објект вграден во нејзиниот десен колк”, стои во соопштението.

cip-vo-zena

Кога го извадиле, тие виделе дека тоа е средство за следење, а во ординацијата одеднаш завладеал молк … никој не можел да поверува!

Некој очигледно сакал да воспостави целосна контрола над неа. Жената била во нејзините дваесетти години. Се докажало дека нејзиното момче ја принудило на проституција и за да има целосна контрола над неа, тој под кожата и вметнал РФИД чип. РФИД чипот е технологија која се однесува како трансивер, кој се користи за идентификација и следење на објекти и живи суштества, користејќи радио бранови.

На пример, РФИД чиповите се користат во случај на домашни миленици.

“Некој ја чипувал, како да е куче или мачка!”, рекол вознемирениот доктор кој сакал да остане анонимен.