Џет-Сет
18. March 2016 - 13:50

ШОК: Познат водител откри дека е геј

Познатиот водител Огнен Амиџиќ  во емисијата која ја води заедно со Маца, откри голема тајна за себе. 

Маца го натера Огнен да си ја отвори душата и да сними видео во кое ќе призае дека сака мажи. 

- Признавам јас сум геј, сакам мажи. Сакам мускулести мажи и помалку мускулести  мажи, рекол Амиџиќ, но подоцна  откри дека сетоа ова било мала шала. 

Погледнете што се рекол Огнен.