Живот
25. December 2017 - 11:32

Шок на музичката сцена: Почина познатиот македонски фолк пејач

Почина познатиот пејач од Кавадарци Зоран Дамјанов, кој долги години пееше и твореше на македонската музичка фолк-сцена.

Неговите пријатели и колеги преку социјалните мрежи веќе се опростуваат, со коментари дека веќно ќе го паметат како еден од најталентираните македонски пејачи.

Причинata за смртта досега не се познати.