Џет-Сет
5. September 2016 - 20:47

„Сето ова е навистина голем пекол“: Ана Николиќ се кае поради „тајната“ венчавка

Ана Николиќ и Стефан Ѓуриќ Раста ја шокираа јавноста со нивната тајна венчавка. Меѓутоа, Ана се покајала поради своите постапки. Имено, пејачката вели дека нивната одлука да се венчаваат тајно станала вистински пекол. 

- Мислев дека ќе бидеме во предност тоа што се венчавме во тајност, но крај испадна во голема катастрофа. Подобро тоа јавно да го направевме бидејќи сето ова е навистина голем пекол за нас. 

Кога сте јавна личност не знаете што е подобро јавно или тајно. Јас секако на себе и на Стефан и на нашите најблсики роднини и пријатели им должам една вистинска забава, изјавила Ана.