Џет-Сет
6. September 2015 - 19:18

Секс бомба во црно - Вака облечена Карлеуша може да оди и на ...

Пронајде, по кои знае кој пат, јелена Карлеуша начин да биде, во истовреме и оргинална и многу сексипилна. Овој пат, се сликала, верувале или не во „Готик“ фазон.
 
Вака облечена, апсолутно би можела да се појави и на, да речеме,  хеви метал концерт. Нема никакви дилеми, ЈК во секоја варијанта е многу привлечна и провокативна.