Живот
22. November 2015 - 9:10

Се венчаа за инат на терористите

И покрај четвртото ниво на тревога во Брисел, една двојка ги растресе социјалните мрежи.

Имено, тие одлучија да го кажат сусдбоносното „да“ во центарор на Брисел кој буквално беше окупиран од војската и да испратат силна порака до екстремистите дека љубовта е посилна од сите бомби и напади со кои се закануваат.

Свечената церемонија ја обезбедуваа силите за безбедност под целосна воена опрема, но тоа воопшто не ја расипа романтиката на венчавката.