Џет-Сет
5. September 2016 - 9:43

Се соблече Слаѓа Делибашиќ - Оваа дама просто е неверојатна, погледнете

 
Слаѓа Делибашиќ, пејачка и поранешна танчерка од групата Џогани, изгледа подобро од било кога!
 
Имено, таа на социјалните мрежи објавила многу слободна фотографијаи  го покажала зарголеното  тело. Пејачката уживала во  масажа а многу мажи уживаа во погледо на оваа фотографија.
 
Слаѓа која има 48 години  го  покажа змијското  тело поради кое многу млади  девојки би се засрамиле.