Живот
2. July 2016 - 9:55

Се бараат мажи: Во овие држави има најмногу слободни девојки

Слободни мажи- ако сè уште размислувате каде да одите на одмор летово, можеби оваа листа ќе ви помогне да се решите. Според статистичките податоци, во овие земји има далеку повеќе слободни девојки отколу мажи.

Украина

Оваа земја е позната по убавите девојки. Со оглед на тоа дека ги има повеќе од мажи, тие можаат слободно да избираат.

Естонија

Во оваа земја владеат русокоси девојки со небесни сини очи. Треба нешто повеќе да се каже?

Грузија

И во оваа земја има многу слободни девојки. Тие важат за атрактивни, но и срамежливи. Затоа дајте им малку време да ве запознаат подобро и да се опуштат во ваше друштво.

Порторико

Жешките девојки од Порторико ќе направат летото да ви биде уште пожешко. Тие важат за отворени и дружељубиви, но се помногубројни за разлика од мажите, поради што не им е баш лесно да си најдат партнер.

Белорусија

Овие девојки се секси, но немаат баш многу избор, затоа што ги има повеќе за разлика од мажите.

Литванија

Мала земја, со богата историја и традиција, а за жените се зборува дека се дами со натпросечна убавина.

Босна

На листата на слободни девојки се и Босанките, кои важат за многу духовити и убави. Тие што веќе биле во Босна, можат да го потврдат истото.

Хрватска

Девојките од оваа земја се навистина шармантни, а многу мажи од други земји често паѓаат на нивнот шарм.