Џет-Сет
12. October 2017 - 10:49

Сашко Коцев откри како ќе се вика ќеркичката

Актерот и комичар Сашко Коцев стана татко, а сега се откри и како ќе се вика малото бебенце. Неговата ќерка ќе се вика Јоана, да е жива и здрава.