Живот
22. September 2015 - 23:20

Само за мажи: Овие хороскопски знаци се најдобри сопруги

Прочитајте во кои знаци се родени оние кои се најдобри жени за брак. Припадничките на овие три хороскопски знака се најдобри сопруги: 

РАК
- Чувствата на овие жени се многу силни и интензивни, таа вистински сака. Покрај неа никогаш ништо нема да ви недостасува, подоготвена е се да направи за партнерот. Таа сака сите покрај неа да се среќни и секогаш се труди да им биде секој ден исполнет со убави работи. Единствен проблем што е наклонета кон драматизирање на работите, но тоа ее единствениот проблем, па нормално никој не  е совршен., но ота е ситница за разлика колку таа е подготвена да даде. Таа е прекрасна домаќинка и мајка, секогаш се постигнува. Се што очекува од сопругот е почитување, искреност и секогаш да е покрај неа. 

ЛАВ

- таа е храбра, неуништлива и неверојатно е способна. Покрај себе сака партнер кој ќе биде ист таков кој ќе и биде поддршка. Таа умее да скаа на свој начин, дури и кога се лути е бескрајно симпатична. нејзините чусвтва се искрени, покрај неа се чуствувате сигурно. Од партнерот очекува да ја сака да ја обожава да ја опсипува со внимание, но вие тоа покрај неа сами ќе го посакате бидејќи таа е онаа која пружа љубовно царство. 

ЈАРЕЦ
- Оваа дама е ненаметлива и достоинствена, едноставно ќе се запрашате дали ја заслужувате? Ако заклучите дека ја заслужувате бидете сигурни дека вашата љубов постојано ќе гори. Одржувајќи го пламенот со нејзината одговорност и посветување. таа не живее во фантазија, туку во царствотот на земјата и добро знае од кого и што може да очекува