Македонија
3. March 2017 - 18:23

„Сакаме попис во Македонија“

„Сакаме попис во Македонија“ гласи една од многуте пораки кои можат да се забележат на вечерашниот масовен протест на Граѓанската Иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

cenzus-1