Македонија
5. January 2021 - 10:20

Роденденот на Али Ахмети е прославен во новите простории на Министерството за политички систем

Министри и високи функционери од ДУИ вчера го одбележаа роденденот на лидерот на партијата, Али Ахмети во салата за состаноци во новата зграда во која се смести Министерството за политички систем и односи со заедниците со кое раководи Артан Груби.

Фотографијата ја објави министерот за надворешни работи Бујар Османи, на која се гледа дека масата за состаноци е исполнета до последно место, а на чело е Ахмети.

На фотографијата се гледа како функционерите на ДУИ седат еден до друг, без дистанца и без заштитна маска. По реакциите од јавноста Османи ја тргна фотографијата од социјалните мрежи.

-4 јануари, напиша Османи во прилог на објавената фотографија.