Џет-Сет
17. January 2017 - 14:14

Рада се занесе на сцената - Мешаше со задникот, гостите ја фаќаа !

Радмила Манојловиќ е една од најатрактивните пејачки. Нејзините настапи често се провокативни, па така беше и во овој случај.

Додека пееше, Рада почна да меша со задникот. Гостите паднаа во транс и ги пружаа рацете да ја фатат!