Џет-Сет
10. November 2016 - 9:13

Рада Манојловиќ стави силикони

Иако отсекогаш важела за една од ретките која жари и пали по естрадата, а целосно природна, се чини дека и Рада Манојловиќ подлегна на зголемување на одредени делови од телото, поточно устата.
 
Имено, Рада често говорела дека размислува за тоа нешто на себе да промени, а освен навлаките на забите ништо друго не сакаше да признае.
 
 
Граните никогаш не сакаше да ги чепка и успешно се бранеше од негативни коментари.