Џет-Сет
25. April 2017 - 16:01

Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ повторно заедно: Изјавата на Рада ќе ве шокира!

Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ и покрај гласините за разделба открија дека сепак се заедно.
 
Пејачката проговори за својата втора половина.
 
Тој е моето второ јас, разбира кога ми се молчи и кога ми се пее или што и да ми се прави, изјави Рада.
 
Таа додаде дека еден ден би сакала да се реализира како мајка.
 
Се разбира, еден ден би сакала да му родам деца. Би му родила пет деца, изјави Манојловиќ слатко изненадувајќи ги сите со бројот на деца што посакува да ги има во животот.