Интернет
10. September 2015 - 11:43

Психолошки ТЕСТ: Дознајте што се` знае Фејсбук за вас!

Научниците од универзитетот Кембриџ, креираа веб апликација под името „Apply Magic Sauce“, која врз основа на вашиот профил на Фејсбук, ви прави психолошки профил.
 
Потребно е само да се логирате и да проверите дали овој тест може да ве процени подобро и од вашите пријатели.
 
Тестот ќе потврди колку сте интелигентни, вашата политичка, религиозна или сексуална оријентација, но ќе направи и проценка на вашите афинитети.
 
Тестот направете го ОВДЕ.