Бизарно но вистинито
6. December 2015 - 19:03

Прво ги стави прстите во вагина: Бараше мажи за да го осетат новиот „парфем“!

Сме гледале милион бизарни клипови и секогаш сте мислеле дека полошо. Меѓутоа, луѓето се инспиративни и од ден во ден прават разни глупости. Така оваа девојка нивото на одвратноста го го подигна на повисоко ниво.
 
Видеото е снимено во американски супермаркет во кое една девојка искочила облечена во секси зајачица, со цел да го промовира новиот парфем. Меѓутоа, во тоалет предходноја „измасира“ својата вагина и со такви прсти тргна низ маркетот. Им приоѓше на мажи нудејќи им да го мириснат новиот мириз.
 
Реакцијата ќе ве насмее: