Македонија
4. August 2021 - 20:44

Прва жртва во пожарот во Старо Нагоричане

Жена на возраст од околу 80 години изгорела во нејзината куќа во Челопек. 

Таа таму живеела непријавено заедно со постар маж, дознава Пресс24. 

Куќата е целосно изгорена, но пожарот во моментов е локализиран. 

Наводно жената се затворила во куќата од страв.