Македонија
7. August 2017 - 12:29

Проститутки го окупираа Скопје

Во Скопје утре ќе се одржи Супер Купот на Европа. Цела европска и светска елита доаѓа во нашиот главен град. Нормално во ваква ситуација не избежно беше да се направи и “самит на проститутки” од целиот регион.

Дел од сексуалните работнички се стигнати и најбројни кои во моментов веќе се дојдени се сексуалните работнички од Бугарија, Србија но и од Косово.

Цените се разновидни но профитот и кај нив игра голема улога во вакви моменти па како што дознаваме ќе се движат од 70 до повеќе 100тици евра во зависност од клиентот и услугите.

Англиските навивачи како туристи се познати по ноќниот живот, љубители на алхохол и жени, а со нивниот длабок џеб секогаш се предизвик за сексуалните работнички.